Tervetuloa kotisivuillemme!

Info sivulta löydät taustatietoa ja jokaisen ponin omalta sivulta löytyy perustiedot ja kuvia. Jos sinulla on kysyttävää tai olet kiinnostunut poneistamme, ole ystävällinen ja soita tai lähetä e-mailia.

2015 lähtien on taukoa kasvatuksesta ja ori Stackarps Pioneer ei ole jalostuskäytössä. Informoin välittömästi kun se on taas jalostusoriin tehtävissä.

Terveisin

Anne   

p. 045 88 12290Welcome to our homepages!

We have bred new forest ponies since 1994. Every foal has his/hers own sites, where You can find more information. English page is inside of Info-page. If you have some questions or You are intrested our ponies, please take contact.


2014 was year what changed breeding in my stable, so far I have a break of breeding and stallion Stackarps Pioneer has leased to ponyrider. So, next years I will follow the pony competitions with lot of intrest!

Also my phone number has changed, you will take contact to me at p. + 358 45 88 12290 or klemmari1@hotmail.fi

Keep in touch!

Anne

Hei virtuaalitallilaiset.
Olen pahoillani, mutten voi antaa käyttää kuvia.
Osa kuvista ovat ammattilaisten kuvaamia ja heillä on tekijänoikeudet kuviin, joten niitä ei saa kopioida..

photos: Leena Kahisaari, Minna Tallberg, Päivi Luste-Rautio, Heini Haverinen, Mataleena Pesonen, Paula Martiskainen, Marianne Roivas, Leena Niemi, Jonna Jantunen, Nea Aminoff, Kirsi Mäkinen, Pauliina Tuomioja ja Anne Klemola