Ellilän Kievari Akaassa tarjoaa majoituspalvelut

Ota yhteyttä

Ellilän Kievari on tarjonnut majoituspalveluita Akaassa jo yli 30 vuoden ajan. Olemme perheyritys, ja meille onkin tärkeää tarjota ystävällistä palvelua ja kodinomaista tunnelmaa jokaiselle vieraallemme. Lue lisää ja varaa majoitus tunnelmallisesta kievaristamme!

Varaa majoitus Booking.comista

Majoitu viihtyisässä kievarissa

Me Ellilän Kievarissa haluamme tarjota vain parasta jokaiselle vieraallemme. Ensiluokkaisen palvelun lisäksi meillä majoittuessasi pääset nauttimaan kievarin kauniista ympäristöstä sekä tietysti kotimaisista raaka-aineista valmistetusta maukkaasta aamiaisesta ravintolassamme! Meille ovat tervetulleita myös lemmikit.

Kievarissamme on kymmenen vuodepaikkaa. Meiltä löytyy kaksi kahden hengen huonetta sekä kaksi kolmen hengen huonetta. Voit varata majoituksen Ellilän Kievarista Booking.comin kautta tai soittamalla suoraan meille. Jos haluat yöpyä meillä pidempään, kysy erikoishintaa!

Ota meihin yhteyttä

Tutustu arvosteluihin

Tutustu meillä aiemmin majoittuneiden vieraiden Booking.comiin jättämiin arvosteluihin.

"Yöpymispaikkana rauhallinen ja miellyttävä. Aamiainen oli hyvä. Paikka oli rauhallinen, viihtyisä ja siisti. Henkilökunta asiallinen ja osaava."

Arvo

"Rauhaisa koto. Tunnelmallinen ja viihtyisä. Erittäin ystävällinen Kievarin emäntä."

Marjohelena

"Vaihtoehto kaupunkien hotelleille. Hieno maalaispaikka, emäntä ja isäntä todella ystävällisiä ja juttua riitti!"

Jani

"Suosittelen Ellilän kievaria lämpimästi! Aamiainen oli erinomainen ja sijainti loistava."

Anna-maija

Voit järjestää meillä myös juhlat!

Tervetuloa Ellilän Kievariin!

Ellilän Kievarissa on ravintola ja baari, yhteinen oleskelutila sekä puutarha. Tarjoamme asiakkaille Wi-Fin ja asiakaspysäköinnin ilmaiseksi. Talvella auton voi kiinnittää lämmitystolppaan. 

Meille on helppo tulla, kievarimme sijaitsee Akaassa vain kilometrin päässä E12-valtatien Tarttilan liittymästä. Kievarilta on matkaa Toijalan rautatieasemalle 3,5 kilometriä, Tampereelle ja Hämeenlinnaan on noin 40 kilometrin matka.

Varaa majoitus Ellilän Kievarista Booking.comin kautta tai soittamalla meille! Voit myös ottaa meihin yhteyttä kysyäksesi lisätietoja.