Ellilän Kievarin tilausravintola palvelee Akaassa

Ota yhteyttä

Ellilän Kievarin tilausravintola palvelee asiakkaita sopimuksen mukaan. Meillä pääset nauttimaan maukkaasta ruuasta, aidosti ystävällisestä palvelusta sekä maaseudun rauhasta. Voit myös järjestää kievarissamme erilaiset juhlat, tapahtumat ja kokoukset. Kievariperinteen mukaisesti meiltä löytyy myös majoituspaikkoja kauempaa saapuville vieraille. 

Kysy lisää!

Tilausravintola ryhmille

Tilausravintolaamme Akaassa mahtuu syömään jopa 80 hengen ryhmä. Voimme ottaa vastaan vaikkapa bussillisen matkailijoita viettämään lounastaukoa kauniissa maalaismaisemassa. Kievarimme onkin suosittu muun muassa ryhmämatkailijoiden keskuudessa. Ellilän Kievari sijaitsee vain kilometrin päässä moottoritieltä, joten meille on helppo saapua vähän kauempaakin. 


Meillä pääset nauttimaan perinteisestä kievaritunnelmasta sekä hyvästä ruuasta. Varaamalla ruokailun meiltä, noutopöytä katetaan ainoastaan ryhmäsi käyttöön. Kaikki meillä tarjoiltava ruoka on valmistettu paikan päällä, laadukkaita kotimaisia raaka-aineita käyttäen.


Varaa Ellilän Kievarin kuuluisa noutopöytä ryhmällesi soittamalla.

Varaus kannattaa tehdä vähintään viikko etukäteen.

Ota yhteyttä

Juhlapalvelut

Voit varata tilausravintolamme juhliesi käyttöön. Yli 30 vuoden toimintamme aikana Ellilän Kievarissa on järjestetty lukuisia juhlia häistä, ristiäisistä ja syntymäpäiväjuhlista sukukokouksiin ja muistotilaisuuksiin. Varatessasi juhlapalvelumme on koko kievari sinun yksityistilaisuutesi käytössä. Kauempaa saapuvat vieraasi voivat myös majoittua kievarissa. Meillä juhliville hääpareille olemme perinteisesti tarjonneet hääyön majoituksen.


Varaa Ellilän Kievari yksityistilaisuutesi käyttöön ja järjestä juhlat maaseudun rauhassa. Sinun tarvitsee vain järjestää paikan koristelu ja mahdollinen ohjelma, me tarjoamme upeat puitteet sekä vastaamme ruuasta ja muista tarjoiltavista! Ravintolassamme on A-oikeudet. 


Ota meihin yhteyttä puhelimitse, niin keskustellaan sinun juhlasi tai muun yksityistilaisuutesi yksityiskohdista. Ellilän Kievari on juhlatilana hyvin suosittu, joten suosittelemme tekemään varauksen hyvissä ajoin.

Tutustu majoituspalveluun

Palvelut yrityksille

Ellilän Kievari on suosittu erilaisten yritystilaisuuksien pitopaikkana. Olitpa sitten järjestämässä myyntikokousta, koulutusta, henkilöstön virkistyspäivää, pikkujouluja tai vaikkapa asiakaskutsutilaisuutta, saat meiltä viihtyisät tilat sekä maukkaat tarjoiltavat.


Kievariin mahtuu ruokailemaan noin 80 henkilöä, mutta jos esimerkiksi kokouksessa on käytössä valkokangas, tilaa on noin 30–40 henkilölle. Tarjoamme käyttöösi nopean langattoman laajakaistayhteyden, videotykin ja fläppitaulun. Soita meille ja kerro lisää yritystilaisuutesi luonteesta ja tarpeista, niin järjestämme tilat vastaamaan toiveitasi!